Henkisen voiman kasvu ja henkinen piiri,

Meedio on mystisellä ertyislahjalla varustettu henkilö, jolla on pääsy sellaiseen maailmaan, jonne me muut emme pääse. Todella lahjakkaat meediot voivat nähdä ihmisiä ja tapahtumia menneisyydestä, nykyhetkestä ja tulevaisuudesta. Monet meediot käyttävät lahjojaan estääkseen onnettomuuksien tai vaikeuksien osumisen jonkun kohdalle. Meedion lahjat ovatkin paranormaaleista kyvyistä kaikkein halutuimmat. Meillä jokaisella on jonkinlaisia mediaalisia taipumuksia, vaikka emme niitä huomaakaan. Meedioryhmä voi auttaa sinua kehittämään vielä uinuvia mediaalisia kykyjäsi. Ryhmiä on kahdenlaisia, ja molemmat ovat hyödyllisiä meitä ympäröivän paranormaalin mailman avaamiseen, tutkimiseen ja kokemiseen.

Meedion laudat


Meedion lauta tai pöytä, on eräänlainen lauta, jonka avulla saadaan mahdollisuus olla yhteydessä kuolleidien henkiin. Se tunnetaan yleisimmin Ouija-lautana tai spiritismilautana, ja jotkut kutsuvat sitä puhuvaksi laudaksi. Näissä laudoissa käytetään symboleina erilaisia merkkejä, kuten kirjaimia tai numeroita. Joissain laudoissa on myös erilaisia symboleja esimerkiksi rakkaudelle, ja rahalle, astrologisia merkkejä ja muita. Näiden avulla voidaan tulkita vainajien hengille esitettyihin kysymyksiin saatuja vastauksia.

Puhuvan laudan äärellä kannattaa aina olla isompi ryhmä ihmisiä, koska vastausten saaminen onnistuu silloin paremmin. Kysymykset täytyy myös esittää vakavissaan eikä yrittää mitään pilailumielessä, koska silloin voi saada liikkeelle ikäviä voimia.Aikuisten on myös aina oltava läsnä, mikäli lapset tai hyvin nuoret päättävät kokeilla selvänäkökykyjään laudan äärellä.

Meedioryhmät


Meedioryhmän tarkoitus on vahvistaa siihen kuuluvien meedioiden henkisiä voimia yhdessä työskentelemällä. Ryhmistä on tulossa hyvin suosittuja, koska ryhmä on aina vahvempi ja pääsee paljon syvemmälle tietoisuuden alkulähteille kuin yksin työskentelevä. Meedioryhmään voi kuulua myös aivan aloitteleva meedio, joka saa ryhmässä kokeneempien ohjausta, jonka avulla syventää omaa osaamistaan. Jotkut meediot tarjoavat myös online-ryhmiä, blogeja tai chat-ryhmiä, joissa autetaan mediaalisten kykyjen kehittämistä.

Päivittäinen meditointi on olennainen osa meediryhmän toimintaa. Sinun tulee meditoida rauhallisessa huoneessa, jossa voi olla hiljaista taustamusiikkia, kynttilöitä ja aromaterapiaa, mikäli haluat rentoutumalla päästä syvempään meditation tilaan. Meditoidessasi vapaudut negatiivisista energioista ja ajatuksista, jotka häiritsevät mediaalisten värähtelyjen tulkitsemista.

Mikäli asuinpaikkasi lähellä ei ole meedioryhmää, voit joko perustaa sellaisen itse tai alkaa yksin kehittää mediaalisia taipumuksiasi. Meedioryhmä on sosiaalinen ryhmä, jonka avulla opit enemmän meitä ympäröivästä paranormaalista maailmasta. Ryhmä auttaa sinua myös vastaanottamaan oman henkisen voimasi kehittymisen paljon nopeammin. Kaiken lisäksi ryhmissä tapaa upeita ihmisiä. Ryhmätapaamisia voi pitää säännöllisesti, sisätiloissa tai ulkona luonnossa. Luonnossa ryhmä on herkempi vastaanottamaan signaaleja, ääniä tai säveliä ihmisen normaalin kuuloalueen ulkopuolelta.

Alussa saatat tarvita ryhmällesi apuvälineitä. Esimerkiksi tarot-korttien tulkinnan harjoittelu sopii mainiosti ryhmätyöksi. Anna ryhmälle pari tarot-pakkaa ja jakautukaa sitten pareihin. Avaamalla aistinsa vastaanottamaan tulevaa, ryhmän osallistujat voivat opetella tarot-korttien symbolien merkityksiä. Kädestäennustaminen on toinen hyvä keino ennustuksien harjoitteluun ja täsmentämiseen.

Meedioryhmät ovat usein yhteydessä henkiin, sillä ryhmien monet jäsenet ovat kokeneet henkien ilmestymisen. Ryhmiin kuuluu myös niitä, jotka ovat vasta kiinnostuneita löytämään nämä kyvyt itsestään. Puhuvien lautojen käyttäminen ryhmässä on turvallinen tapa kanssakäymiseen henkimaailman kanssa. Ryhmälaudat antavat suurta apua vastaanotettujen viestien tulkitsemisessa. Kyky tosiasiallisesti nähdä kuolleiden henkiä on todellinen merkki valaistuneista mediaalisista kyvyistä.

Meedioryhmät ja puhuvat laudat ovat olennaisia välineitä meedion taitojen kehittämisessä. Molemmat ovat välttämättömiä, mikäli olet vakavasti sitä mieltä, että sinulla on mediaalisia voimia, joita haluat kehittää noviisitasolta ammattitasolle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *