Neuvoja tarot-aloittelijalle

Johdanto
Tarot-korttien uskotaan aiheuttavan monille suorastaan elämänmuutoksen. Miten sinun kohdallasi mahtaa olla? Oletko koskaan yrittänyt tulkita tarot-kortteja? Mitäpä, jos perehtyisit asiaan ja katsoisit, muuttuuko elämäsi? Katsotaanpa asiaa lähemmin.

Miten tarot-korteilla ennustetaan


Kukaan ei ole tarot-ennustaja syntyessään vaan yksinkertaisin tapa ottaa asia haltuun opettelemalla korttien kuvat ja symbolit. Lisäksi voit lukea erilaisia opaskirjoja. Harjoittele ennustuksia jonkun läheisen ystäväsi kanssa ja pidä korttien symbolit mielessäsi myös arjessa. Symbolien merkitykset liittyvät päivittäisiin tapahtumiisi ja tätä kautta pääset syvemmälle tarotien maailmaan.

Mitä enemmän harjoittelet, sitä enemmän luontainen tietoisuutesi korttien merkityksistä kasvaa. Joidenkin korttien kohdalla tämä on nopeampaa ja joidenkin kohdalla taas vaaditaan vuosien harjoittelua. Tarot-korttien opiskelu on vähän kuin vieraaan kielen opiskelua: ensin opitaan ydinasioita, jonka jälkeen osaamiskenttä laajenee ja lopulta saat koko kielen haltuusi.

Opettele myös korttien merkityksien muuttuminen niiden sijainnin mukaan. Jossain vaiheessa sinun ei tarvitse enää katsoa kirjoista merkityksiä, vaan ymmärrät automaattisesti laajemmat merkitykset. Jokapäiväinen harjoittelu nopeuttaa tätä prosessia huomattavasti.

Aseta kysymyksesi siten, että löydät myös korttien piilotetut tai epäselvät tiedot. Joskus on vaikea nähdä, mitä tietty tarot-pöytä sanoo. Kortit voivat silloin kuvata jonkun henkilön vaikeasti saavutettavaa puolta. Jatka ja tarkenna silloin kysymyksiäsi päästäksesi asian ytimeen.

Onko Tarot-ennustaminen turvallista?
Jotkut uskovat Tarotien olevan paholaisen keino, kuten esimerkiksi rahakin. Tosiasiassa Tarot-kortit ovat keino käsitellä esimerkiksi surua, salaisuuksia, yksinäisyyttä ja saada lohtua ja neuvoja vaikeuksiin. Yleensä ihminen tuntee olonsa hyvin rauhalliseksi ja tasaiseksi Tarot-ennustuksen jälkeen, ja unettomuutta poteneet saavat hyvät yöunet. Jos annat luotettavan tarot-ennustajan tulkita sinulle korttien sanomaa, olet hyvissä ja turvallisissa käsissä.

Ennustaja ei päätä, onko urakehityksesi suotuisa tai löydätkö elämäsi rakkauden, vaan se on sinun ratkaistavissasi. Jotkut saattavat toki tehdä hätiköityjä ratkaisuja korttien antamien tietojen perusteella, ja aiheuttaa sitä kautta kaaosta omaan elämäänsä. Tällä tavoin voidaan toki ajatella Tarot-korttien olevan vaarallisia.

Jos olet edes hieman kiinnostunut Tarotien maailmasta, niin hämmästyttävät kokemmukset odottavat sinua! Tarot-ennustuksen voi saada jopa ilmaisella nettisivulla, ja ne sitäpaitsi pitävät paikkansakin. Olen kokeillut muutamaa sivustoa ja tulokset olivat aivan ällistyttäviä. Lisäksi sivustoilla voi tutustua korttien maailmaan ja niiden yksittäisiin merkityksiin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *